Sinterklaasje

Sinterklaas, altijd een knus feest! Ik knutsel graag met kinderen iets leuks, bijvoorbeeld deze Sint van koek. Ik heb er een how to van gemaakt, speciaal voor de kinderen waar ik ze mee gemaakt heb maar natuurlijk ook handig voor iedereen die zoiets ook graag doet. De uitsteker heb ik gevonden bij een kookwinkel, maar je kunt natuurlijk ook een vergelijkbare vorm uit papier knippen en dit als mal gebruiken om uit te snijden. Ik heb een handige .pdf gemaakt van de how to, zodat je die kunt printen en de kinderen alles goed op de plaatjes kunnen zien. De how to vind je hier: Hoe maak je Sinterklaas

De hoeveelheden hangen samen met de grootte van je koek, dus die heb ik hier niet benoemd. Wat ik meestal doe is een voorbeeld maken en de hoeveelheden per kleur wegen. Je kunt dan gemakkelijk uitrekenen hoeveel je nodig hebt voor het aantal koeken dat gemaakt gaat worden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eerst even rekenen ... *