ZOEKENHieronder vind je een overzicht met al mijn links. Ben je op zoek naar een link, maar weet je niet goed in welke categorie de link thuishoort? Gebruik het zoekvenster. Scroll na klikken op ‘zoek’ naar beneden voor je zoekresultaten.


Niet gevonden wat je zocht? Enkele zoektips: voer alleen een deel van je zoekterm in. Zoek je bijvoorbeeld een taart met cadeaustrik, toets dan alleen ‘cadeau’ of ‘strik’ in. Ook een woord in enkelvoud wordt beter gevonden, dus ‘engel’ in plaats van ‘engeltjes’. Soms helpt het om de Engelse of juist de Nederlandse vertaling in te voeren van wat je zoekt, bijvoorbeeld ‘cutter’ in plaats van ‘uitsteker’.

Je kunt ook de zoekfunctie van je browser gebruiken: Door op de ctrl-knop te drukken en tegelijk op f, opent bij je werkbalk een zoekvenster. Tik hierin wat je zoekt. Als je zoekterm ergens tussen de links voorkomt, wordt deze geel gemarkeerd. Met de knoppen ‘volgende’ en ‘vorige’ kun je bladeren door hetgeen de zoekfunctie gevonden heeft.

3 reacties op ZOEKEN

 1. marieke schreef:

  wat een handige pagina is dit zeg, super. ik heb hem meteen gefavoriet.

  zou je mij ook willen noemen bij prov. utrecht? Wijk bij Duurstede -tastybakes.nl

  enorm bedankt

  marieke

 2. patricia schreef:

  Hallo,
  Ik ben op zoek naar pluto nu heb ik die gevonden in U lijst maar ik krijg het niet geopend ook de andere links krijg ik niet open
  Mvg Patricia

  • jozien schreef:

   Hoi Patricia,

   Ik heb het even uitgezocht. Dit was een link van een tutorial van Erica Amavet, haar website doet het niet meer. Gelukkig vond ik veel van haar howto’s terug. Ik heb er een stuk of 10 opnieuw geplaatst, waaronder die van Pluto! Dank je wel voor het melden.

   Groeten, Jozien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eerst even rekenen ... *