(Web)shopsMijn favoriete webshop is De Leukste Taartenshop, de hebshop op het gebied van taartdecoratie-artikelen. Maar er zijn natuurlijk meer shops in Nederland, en daarbuiten! In Groot Brittannië en de USA, maar ook in onze buurlanden België en Duitsland zijn diverse taartdecoratieshops te vinden! Liever shoppen in een echte winkel? Ook dat kan! Zie mijn overzicht hieronder. Ook voor eetbare prints, als je bijvoorbeeld een foto op je taart wilt.


7 reacties op (Web)shops

 1. Elvira Blom (viertje) schreef:

  Heb nog even mijn links naast deze hier gelegd en deze had je er nog niet bij staan
  http://cookiecutter.com/
  http://www.coppergifts.com/
  Amerikaanse webshops voor vooral koekjesvormen ik zal ook eens op m’n andere (lees oude) computer kijken of ik daar ook nog links op heb die niet in je lijstje staan!
  Ik heb ook nog deze van een boek over kleibloemen dat niet meer in print is ik weet niet of je die op je site mag zetten maar anders voor jezelf ik vind het in ieder geval de moeite
  http://picasaweb.google.com/babimais/ClayArtForAllSeasons#
  anders missch bij de bloemen links

 2. Hallo, afgelopen 4 juni heb ik een winkel (Asperen, Gelderland) geopend in taartdecoratie artikelen, ik heb hierbij ook een webwinkel. Nu ben ik bezig om een beetje bekendheid te krijgen. Ik zou het dus ook heel leuk vinden om met een link op deze pagina te staan. Ik kan dan ook weer een link op mijn webwinkel zetten, zodat de bezoekers van mijn webwinkel hier leuke ideeën op kunnen doen.
  Groetjes, Lianne

 3. Christa Dijkstra schreef:

  Hallo allemaal,

  Ik ben Christa en ik geef sinds kort, workshops in Gouda en zou wat meer bekendheid willen krijgen. Ik zou het leuk vinden om met een link op deze pagina te mogen staan. Ik begrijp dat er nog geen kopje is met workshops, en zou het daarom waarderen als er een link toegevoegd wordt. Op mijn site staan wat workshops waarvoor je je kunt inschrijven. Ook kun je zelf bepalen wat je wilt gaan leren en een afspraak maken op de dag dat je uitkomt.

  Groetjes,
  Christa

  • jozien schreef:

   Hoi Christa,

   Je bent toegevoegd onder Bestellen, Provincie Zuid Holland. Het spijt me, een specifieke pagina voor workshops ga ik (voorlopig) niet maken!

 4. Lonkie schreef:

  Kan mijn webwinkeltje ook vermeld worden? We komen uit Spijkenisse/Hellevoetsluis (Zuid-Holland)

 5. Hallo Jozien, wil je mijn site in Waalwijk, Noord Brabant toevoegen?
  Alvast bedankt!! groetjes, Debbie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eerst even rekenen ... *