Speculaaspietje

Afgelopen woensdag was het weer zover, Sinterklaasfeest op mijn werk! Altijd gezellig, en ik maak dan graag iets leuks met de kinderen. Ik bedenk dan iets dat voor alle leeftijden haalbaar is. Deze keer werd het een Pietje. Omdat oogjes maken vaak wel wat lastiger is voor de kleinste kinderen, heb ik gekozen voor kant-en-klare oogjes van Wilton. De uitsteker kreeg ik ooit gratis bij een paar potjes speculaaskruiden, maar je kunt natuurlijk ook een vergelijkbare vorm tekenen op papier en die als mal gebruiken.

Ook deze keer heb ik een how to ervan gemaakt, in .pdf. Die vind je hier: Speculaaspietjes maken

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eerst even rekenen ... *