Zoet en Zo Challenge 2012 gewonnen door Sweet Pink

Alice en Bianca hebben de challenge gewonnenGisteren een erg gezellige Zoet en Zo Challenge meegemaakt in Deventer. Het was een leuke beurs, met kraampjes, demo’s en workshops voor elk wat wils. De hele dag was te zien hoe de drie teams van de Challenge werkten aan hun taart. Terwijl bij het Sweet Pink-team Bianca en Alice zeer geconcentreerd en stil aan hun taart werkten, net als de Cutie Pies Kim en Willemke, zorgden de cakepoppetjes Anna en Naomie voor een komische noot door onderling en met het publiek steeds grappen te maken. Hun taart bleek ook nog zo zwaar dat zij assistentie kregen van de man van jurylid Wendy Schlagwein om hem naar de jurytafel te vervoeren. Het was tot op het laatst spannend of alle teams de taart wel op tijd af zouden krijgen, tot in de laatste seconde werd er nog doorgewerkt. De winnende taart was van team Sweet Pink. Klik hier voor meer foto’s op de facebookpagina van Alles over taart.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eerst even rekenen ... *