Nieuwe pagina: Bestellen

Allesovertaart.nl is nu uitgebreid met een pagina waarop taartdecorateurs uit het hele land zijn verzameld; je vindt hem rechts bovenaan in het menu onder ‘Bestellen‘. Ik had al een externe pagina waarop ik deze linkjes had verzameld, maar voor mij is het gemakkelijker en overzichtelijker om ze op Allesovertaart te hebben staan. Het verhuizen was een hele klus, maar het is af: bijna vierhonderd adressen kun je hier nu vinden! Jeuj! De links zijn gegroepeerd per provincie en ook is de woonplaats van de decorateur vermeld. Er zit ook een zoekfunctie bij om de links te doorzoeken, heel handig. Maak je zelf gedecoreerde taarten op bestelling en wil je er ook bij staan? neem dan even contact met me op.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eerst even rekenen ... *