Werk aan de winkel….

Het zal jullie inmiddels ook wel opgevallen zijn, niet alle linkjes werken goed. Dat heeft verschillende oorzaken. Zo is van een aantal sites de opzet veranderd, zoals www.deleukstetaarten.nl en www.deleukstetaartenshop.nl. De links die naar deze sites verwezen, komen daardoor niet meer goed uit. Ook zijn er een aantal sites die inmiddels helaas uit de lucht zijn, zoals http://plaza.bakekake.no/ en www.ladycakes.com, waar ik veel links vandaan had. Om een beter overzicht te krijgen over wat het doet en wat niet, heb ik een dode link checker aan het werk gezet. Er bleken meer er dan 200 niet meer goed te werken! Dus ik ben aan de slag gegaan om alle niet meer werkende links te vervangen of te verwijderen. Maar jullie snappen vast dat het wel even werk is 🙂 Dus even geduld, binnenkort hoop ik alles weer netjes te hebben. Heb je nog leuke linkjes om toe te voegen, dan houd ik me natuurlijk aanbevolen. Plaats een reactie op dit bericht of op de AllesOverTaart-Facebookpagina.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eerst even rekenen ... *