Hoera! Zoekfunctie werkt

Het is me gelukt: Ik heb de zoekfunctie toegevoegd aan de pagina ‘Overzicht‘. Op deze pagina vind je alle links die ik verzameld heb (ik heb ze net geteld, ik zit al bijna aan de 3000, jeuj!). Voer hier je zoekterm in en je krijgt alle links waarin je zoekterm voorkomt, overzichtelijk onder elkaar te zien. Ter ere hiervan heb ik de site een klein beetje aangepast: De pagina ‘Overzicht’ heeft een eigen plekje in de zwarte paginabalk gekregen. Om hiervoor ruimte te maken heb ik de pagina 3D onder ‘Technieken’ gezet en de pagina ‘Fun’ onder ‘Inspiratie’. Verder heb ik vandaag een facebookpagina aangemaakt voor AllesOverTaart; handig voor als je facebook hebt en op de hoogte gehouden wilt worden van wat er nieuw is op de site.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eerst even rekenen ... *