Vakantietaartjes

Net op visite geweest bij de buren, om met een BBQ nog even gezellig de zomer af te sluiten. We keken de vakantiefoto’s en zelfs op vakantie blijft het onderwerp Taart steeds in mijn belangstelling 🙂 Ik maak graag foto’s van bakkersetalages en ook dit jaar heb ik er verschillende gemaakt.

In Frankrijk is er niet zoveel te vinden op het gebied van gedecoreerde taarten met fondant of marsepein, maar ‘gewoon’ lekkere en mooie taartjes des te meer. Macarons zijn hier echt helemaal ‘in’. De meest chique bakkers verkopen ze, maar ook op de markt in Sarlat heb ik ze gezien. Echt niet makkelijk om te maken, maar erg mooi en lekker bovendien!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eerst even rekenen ... *