Taartverkoop & Sinterklaas

Het Megataartenfestijn is inmiddels al meer dan een week geleden, maar ik kijk er met veel plezier op terug, want het was een superleuke beurs, met van alles en nog wat te doen. Ook is er aardig wat geld binnengekomen voor het DeLeuksteTaarten-forum 🙂 We kregen niet alleen een deel van de opbrengst van de kaartverkoop, ook hadden we allemaal lekkers gebakken. En ook daarvan ging de opbrengst naar het forum. Ik had gekozen voor appelkruimelplaatkoek, één van de succesrecepten van het forum.

Vandaag is het Sinterklaasavond, dat is natuurlijk bij uitstek een avond om eens lekker voor te bakken. Ikzelf heb gekozen voor gevulde speculaas. Simpel maar oh, zo lekker! Je hele huis gaat er zo lekker van ruiken… En indereen bij mij thuis is er dol op. Ik heb gebruik gemaakt van dit recept, te vinden op AllRecipes.nl.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eerst even rekenen ... *