Cookie trees

Mijn dochtertje heeft het ontwerp voor de kersttaart van het schoolkerstdiner gekozen: een taart met een kerstboom bovenop! Een uitgelezen kans voor mij om eens een Cookie tree te maken 🙂 ik heb – natuurlijk ook voor jullie – gezocht naar een goede werkbeschrijving. Ik heb drie verschillende bij de links toegevoegd, waaronder 1 van ronde koekjes en twee van sterretjes. De eerste is van Creative juice, de tweede van Cake Journal en de derde van TLC. Eigenlijk is het natuurlijk simpel: bak koekjes van dezelfde vorm in verschillende maten, plak ze op elkaar met icing en versier. Ga ik zo maar eens doen 🙂 Oh ja, je kunt hier gewoon elk soort koekjesdeeg voor gebruiken dat je lekker vindt. Wil je een origineel gingerbreadrecept: deze heb ik geplaatst op de DLT-site, van G.I. Jane. Ook voor royal icing heb ik twee recepten voor je: een recept met eiwitpoeder (DLT) en een recept met rauw ei (Cupcakes & Muffins).

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eerst even rekenen ... *